Over de stichting

Stichting Help Kimberley is april 2020 in het leven geroepen om Kimberley en haar gezin te ondersteunen in haar gevecht voor het leven. We zijn met de stichting begonnen omdat niemand haar op dit moment in Nederland kan helpen. Kimberley vecht zolang ze nog kan, maar ze moe, heeft oneerlijke pijn en uiteindelijk houdt het gewoon op. Dit wil en kan gewoon niet langer, er moet NU verandering in komen! Het doel is om genoeg geld in te zamelen voor de levensreddende operatie van Kimberley in Barcelona en alle onkosten daarom heen. Ze heeft uw hulp echt hard nodig! Zonder deze operatie gaat ze nog verder achteruit en uiteindelijk zal ze hieraan overlijden. Kimberley is pas 30 jaar, mama en een vrouw. Daarom
vecht Stichting Help Kimberley voor haar leven. Haar enige kans is deze operatie. Help alstublieft mee haar leven te redden. Iedere donatie of actie is welkom.


Secretaris is Charlotte Attema, met haar kunt u altijd contact opnemen, ook als u een actie wilt beginnen voor Kimberley.  De voorzitter is Nora van der Ziel en onze penningmeester is Erna Meppelink.

0633321159 (voorzitter) 0646878484 (gezin zelf) of stichtinghelpkimberley@gmail.com

Stichting aan het woord!

Hoi, ik ben Charlotte, 33 jaar. Ik heb 2 fantastische kinderen en een lieve man. Ik ben Kimberley haar buurvrouw maar onze gezinnen zijn over de tijd bevriend geraakt. Al jaren doe ik veel vrijwilligerswerk en mantelzorg. Als secretaris van stichting help Kimberley zet ik mij in om het doel te behalen zodat Kimberley geopereerd kan worden. Ik doe dit samen met het bestuur en iedereen die zich hiervoor in wil zetten. Met positiviteit, creativiteit en doorzettingsvermogen kunnen wij dit samen bereiken!

Ik ben Nora, 45 jaar. Als voorzitter van de stichting wil ik samen met anderen me inzetten voor Kimberley. Graag leg ik contacten en denk mee over acties. Het is erg fijn en hartverwarmend te merken dat mensen willen bijdragen om zo het doel te behalen!

Ik ben Erna Meppelink en de beste vriendin van Kimberley. Ik ken haar al heel wat jaren van toen ze nog hard liep. Maar ik maak me zorgen ik zie haar zo snel aftakelen en ze valt zomaar uit het niets flauw. Zo staat ze naast je en zitten we ergens naar te kijken en zo ineens ligt ze naast je. Of even genieten in de tuin en zo ineens begint ze over te geven en dood ziek en moeten we haar in bed helpen. Kan zo ineens omslaan en we zijn nu leuke herinneringen met elkaar aan het maken voor het geval dat, maar ja dat willen we niet daarom ben ik penningmeester geworden en doen we alles om alles bij elkaar te krijgen en hopelijk dat het ons ook gaat lukken !!!!!

Maak een Gratis Website met JouwWeb