In de media

Om meer aandacht te vragen voor Kimberley's situatie benaderen wij met enige regelmaat de (Lokale) media, in de hoop dat iemand haar verhaal wil oppakken. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen als je mee wilt helpen!

Omroep Assen, ontzettend bedankt voor jullie artikel voor onze mega loterij! Je kunt het artikel hier lezen!


Bedankt Wersterwolde Actueel voor het artikel voor onze mega loterij! Lees het artikel hier!


Ook Westerwolde Actueel wijdde op 20 augustus 2020 een artikel aan Kimberley's situatie! Wij bedanken hen uiteraard voor alle moeite en een volger die hen wees op haar situatie! Lees hier het artikel.


Op 4 augustus had Kimberley een telefonisch interview in de uitzending van RTV Drenthe in het programma Hulplijn. Bedankt dat jullie dit mogelijk maakte voor haar!


31 juli stond er een artikel online over Kimberley's crowdfunding door de Emmer Courant! Heel erg bedankt hiervoor en hier kun je het artikel zien.


Op 17 Juli 2020 besteedde Linda.nl aandacht aan de crowdfunding! Lees het hele artikel hier! Uiteraard zijn we erg dankbaar dat zo'n groot platform aandacht wilde besteden aan Kimberley. Naar het artikel. 


15 mei werd door RTV Drenthe voor het eerst aandacht besteed in de lokale media aan Kimberley's situatie. De scholen waren nog dicht door Corona en dit item gaat over de crowdfunding én hoe het deze ongekende situatie invloed had op het gezin. Naar het artikel mét video

Heel erg bedankt voor uw support!